"Synd att vi inte va tillsammans, då hade de vart perfekt!"


jag och Marika drog in till london, och shoppade lite.
Vi gick in i Tower bridge, de va coolt. lite väl högt bara.
sen satt vi och åt på världens finaste resturang, en jätte mysig dag :)

sen på kvällen, satte vi på oss våra outfittar för kvällen, ja va ängel & Marika va djävul
vi gick till picadilly och mötte Cash, drog till en pub på en båt, jätte fint. men de va hyrt den kvällen hade säkert vart roligare annars, mötte massa glada prickar :)
sen drog vi till Camden, skulle gå till KOKO men de va sjukt mkt folk så vi sket i de och gick in på en annan pub där vi mötte elr de kom fram till oss några killar (som hade väärldens muskler) vi drog till ett ställe som heter Egg sjukt dyrt, men fint :) de skulel ha londons störtsa utegård, den va jätte liten.

vi hade tänkt att hamna på efterfest med dom, men de blve inte så istället gick vi runt i 2 timmar i regnet, men en engelskman och letade hotell, tillslut hittade vi ett för 700 :S tur att man slapp betala, vi missade vårt sista tåg.
jag somande i receptionen och höll på att slå huvet i backen, men de gick bra.

när vi vakna så fick vi gå runt och leta efter en tunnelbana.lite krångligt eftersom massa linjer va avstängda, vi hittade en buss till en tunnelbane station, tur de.
vi åkte till liverpool street (där vi måste byta till vårat tåg) men de gick inge vidare, de höll på att renovera :S tågen, så vi fick åka tunnelbana å sen byta till en buss å sen ta tåget en station, haha men nu har man ju sett lite annat också, som ja sa till Marika "de här är ju kul att se, hit skulle man ju aldrig åka frivilligt" :P

pratade med värdmamman igår och eventuellt så kommer ja tbx efter jul och åker hem i slutet av januari, vi får se hur de blir, får reda på mer i veckan, blir lättast så.

barnen kommer hem från spanien idag kl.7.
har städat hur mkt som helst idag & bytt alla sängkläder och tvättat massa nu väntar ja bara på att allt ska torka, så ja kan stryka de ockå.

puss hej

Kommentarer
Postat av: Marika

haha rubriken ar sa bra ;D hur bra helg som helst, manga fler sanna vill vi ha :D langtar till brighton nu :D puss<3

2009-11-03 @ 10:46:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0